Home Graancirkels
Onverklaarbaar
Inhoudsopgave
Graancirkels
Een vliegtuigje
Wit poeder
Wichelroede
Geroosterd vliegje
Nieuwe lijnen
UFO's
Alle pagina's

UFO's?

Jaja, ik weet heus wel dat dit afbeeldingen van vliegen zijn. Toch wil ik ze in dit verhaal plaatsen omdat het gebied van graancirkels ook het gebied is van allerlei militaire activiteiten. In deze regio zijn diverse luchtmachtbasissen en regelmatig vliegen zwarte legerhelikopters en of straaljagers over de graanvelden.

In eerste instantie waren we dan ook niet verbaasd dat we een helikopter en een vliegtuig op een foto hadden staan. Bij nader inzien kon dit echter helemaal niet. Met een wide-shot hadden deze scherp moeten zijn!

 

Even spookte het verhaal van een blik in een andere dimensie in mijn hoofd. Stel dat een graancirkel – of een steencirkel – ons een blik zou kunnen gunnen in een andere dimensie. Stel je voor dat dit soort plekken helpen om een kijkje te nemen in een soort parallelle wereld?

Misschien is een graancirkel in meerdere dimensies een ontmoetingsplek. Onverklaarbaar voor beide kanten, maar als je je openstelt is communicatie mogelijk. Daarom zien mensen lichtbollen, is chanelling relatief makkelijk en kunnen de formaties je tot diep in de ziel raken (zelfs als je minder gevoelig bent).

Maar misschien vormt deze communicatie ook een gevaar. Wellicht is er daarom een legerbasis in de nabijheid en worden gevoelige mensen in de gaten gehouden. Stel je voor dat de poort per ongeluk geopend wordt? Is het altijd positief aan de andere kant? Is het eigenlijk wel positief aan deze kant?

Met mij zijn er veel mensen die geloven dat de wereld gaat veranderen. Gaat ze ten onder of maken we een nieuw begin mee? Alles is afhankelijk van het perspectief waar je vanuit kijkt. Daarom wil ik ook sluiten met één van de laatste graancirkels van dit jaar.

Ik heb hem zelf niet gezien, maar het is een plaatje dat alleen mooi is (hoop geeft) als je het vanuit het juiste perspectief bekijkt (en misschien moet je hem dus wel omdraaien).

(PS. de meeste plaatjes kunnen worden vergroot door erop te klikken)

Goede link om te kijken waar de formaties zich bevinden: Cropcircles and More

 

 

  

Zoek op deze site

Boekenkast