Home Graancirkels
Onverklaarbaar
Inhoudsopgave
Graancirkels
Een vliegtuigje
Wit poeder
Wichelroede
Geroosterd vliegje
Nieuwe lijnen
UFO's
Alle pagina's

Een microvliegtuigje

Voor wie lef heeft is er een mogelijkheid om over de graancirkels heen te vliegen in een vliegtuigje van het Wiltshire Microlight Center. Het zijn piepkleine vliegtuigjes die opstijgen en landen op een airstrip in het gras.

Microlight vliegtuigjeMicrolight vliegtuigje

Martin, één van de piloten, vertelde dat één van de cirkels in een periode van een half uurtje was “gelegd”,  precies tussen de twee reguliere vluchten van 20 minuten die hij had gemaakt met mensen – zoals wij – die de graancirkels ook vanuit de lucht wilden bekijken.

Misschien zou het kunnen, we hadden de cirkel eerder die dag bezocht. Het was een simpele cirkel van een meter of 30 doorsnede. Het middelpunt lag net naast het sproeispoor. De cirkel zag er vanaf de grond wat “slordig” uit, maar vanuit de lucht bleek het een soort ingeweven patroon te hebben – en toch ook weer niet.  Het heeft iets van een 3D plaatje (stereogram) waar je lang naar moet staren om iets te zien.

Voor mij was het opvallend dat deze cirkel mij “rustig” maakte. Ik had het gevoel er te willen blijven. Dat was opvallend, want eerdere cirkels hadden me hoofdpijn bezorgd. Het leek alsof deze cirkel een soort brug wilde zijn tussen de wereld van alledag en de “wondere wereld van de graancirkel”. Een prettig bijverschijnsel was dat de pijn in de knie, waar ik al weken last van had, opeens was verdwenen.  Had ik in de ochtend nog scherpe pijnscheuten gevoeld, de wandeling van 4 kilometer terug naar de auto was pijnloos!

Bron: cropcircle connectorBron: cropcircle connector 

Zoek op deze site

Boekenkast