Home Twin Towers Verpulverd
Twin Towers
Inhoudsopgave
Verpulverd
Instorten
Restant
Conclusie
Alle pagina's

Verpulverd


We weten het nog wel. Een reporter die vertelt dat het lijkt alsof er sprake is van een “demolition” ( en waarschijnlijk is op dat moment de eerste conspiracy-theorie geboren).

Maar wat zie je nu werkelijk als je de films en foto’s goed bekijkt?

In de eerste plaats start het instorten op de plek waar het vuur is. Eerlijk gezegd zie je een soort explosie en daarna gaat het razendsnel. Lucy Wood heeft berekend dat het sneller gaat dan wanneer de torens met explosieven waren vernietigd. Bovendien, zo zegt ze, een groot deel van de torens verpulverden, nog voordat ze de grond raakten.

Met name dat laatste hebben we nauwkeurig bekeken op origineel filmmateriaal. Hiervoor hebben we de uitzending van ABC7 bekeken.

Hierboven hebben we vier screenshots geplaatst. Dit gebeurde binnen een tijdsverloop van 1 à 2 seconden. Het grootste deel van de zuidelijke toren is al onderuit gegaan. We zien nog een deel van een stalen geraamte staan (plaatje 1). Maar we moeten goed blijven kijken, het verandert voor onze ogen in een poeder dat met de wind wordt meegenomen. Hieronder dezelfde gebeurtenis, geplukt van de site van Judy Wood.

Stalen constructie verpulverdStalen constructie verpulverd 

Zoek op deze site

Boekenkast